Obres d'asfaltatge del carrer Artesans del polígon industrial

Obres d'asfaltatge del carrer Artesans del polígon industrial

Obres d'asfaltatge del carrer Artesans del polígon industrial

 

L'Ajuntament executa les obres d'asfaltatge del carrer Artesans, una de les principals vies del polígon industrial. L'actuació suposarà una inversió de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament. La regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer Artesans a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge.

El calendari de treballs és el següent:

 

L'actuació suposarà una inversió de l’Ajuntament de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

La regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer Artesans a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge.

Tot i que aquest calendari s’ha planificat per reduir al màxim les afectacions i les molèsties a la circulació del carrer Artesans, es recomana que per accedir al polígon industrial s’eviti, en la mesura del possible, aquesta via i s’utilitzin trajectes alternatius. En aquest sentit, a més de la senyalització d’obres que s’instal·larà, la Policia Local de Valls reforçarà els serveis en aquesta zona del polígon per regular el trànsit i orientar els conductors.

L’Ajuntament ha informat a totes les empreses de les àrees del polígon industrial afectades del calendari programat d’actuacions. Per a més informació o qualsevol incidència que es detecti durant les obres, els interessats poden adreçar-se a la regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Valls a través del telèfon 977 636 009 o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..