La Fundació Ciutat de Valls lliura les beques per estudis a l'estranger

La Fundació Ciutat de Valls lliura les beques per estudis a l'estranger

La Fundació Ciutat de Valls lliura les beques per estudis a l'estranger

La Fundació Ciutat de Valls va celebrar el passat divendres dia 9 de febrer l'acte de cloenda de les beques de Mobilitat Internacional de la que el curs 2016-2017 s'han beneficiat 17 joves estudiants de l'Alt Camp. L'acte, al saló de plens de l'Ajuntament, va comptar amb els estudiants becats i la participació del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, el president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Joan M. Sanahuja, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, entre altres autoritats.

La majoria de joves que s'han beneficiat d'aquestes beques impulsades per la Fundació Ciutat de Valls ho han fet a través de les conegudes Beques Europa que enguany han arribat a la tretzena edició. En aquests tretze anys, la FCV ha becat a prop de 200 universitaris que han pogut ampliar estudis a l'estranger amb el suport econòmic del programa. Els darrers alumnes que han rebut una Beca Europa i que van participar a l'acte de cloenda del programa han estat Laia Andreu, Marta Aymerich, Núria Buxons, Laura Domingo, Marc Gabriel, Maria Gallart, Mireia Garcés, Mar Gràcia, Mireia Guasch, Mireia Moncosí, Elena Nolla, Anna Pérez, Savannah Pié, Núria Pujol i Josep Jordà. Les Beques Europa han rebut el patrocini de les empreses Cator, Isogona, Cartronatges Trilla, GrupMicros, Carbonell Figueras i Eserman.

Com a novetat, la Fundació Ciutat de Valls ha impulsat també les Beques Ramon Barbat i Miracle que, en la seva primera edició, ha becat als joves Jordi Fort i Marc Duran. Aquesta línia d'ajuts econòmics, que compten amb el patrocini de la família Barbat-Gili, bequen a estudiants de cicles formatius de grau superior.

> Fotos de l'acte de cloenda (Pere Toda/Ajuntament de Valls)

 

 

VALLS · 12 DE FEBRER DE 2018