Comerç de Valls es vesteix d'art aquest abril amb el "Mes Cultural"

Comerç de Valls es vesteix d'art aquest abril amb el "Mes Cultural"

Comerç de Valls es vesteix d'art aquest abril amb el "Mes Cultural"

> Un toal de 55 establiments exposaran les obres de diversos artistes vallencs i premiaran les compres sortejant cultura

> Com a novetat, s'incorpora del "Abril Mes Cultural" d'enguany s'incorpora un concurs de dibuix dirigit a infants i joves fins els 17 anys, organitzat per Pintures Solé

Arriba l'abril el mes de la cultura per excel·lència, el mes de Sant Jordi i una època en la qual entitats de la ciutat i l'Ajuntament organitzen diversos actes culturals. Comerç de Valls s'hi suma de nou amb la campanya "Abril Mes Cultural", apropant als aparadors dels comerços les obres dels artistes vallencs, tot convertint els carrers i places en una galeria d'art a cel obert on s'hi premiarà la fidelitat dels clients sortejant cultura.

La campanya durarà del 9 al 29 d'abril i en aquesta segona edició hi participen 64 establiments dels que 55 exposaran les obres de 27 artistes vallencs. La campanya pretén combinar la compra amb el gaudir dels treballs dels diferents artistes, que també estan a la venda.

Durant la campanya, als establiments adherits a la mateixa, es podrà omplir una butlleta participativa i dipositar-la a l'urna a la mateixa botiga pel sorteig que realitza Comerç de Valls regalant cultura. Els premis a sortejar són: una entrada doble per assistir a l'obra de teatre "Moby Dick"; una entrada doble per a la presentació del disc "Eclíptica" de Maria Rodés al Teatre; tres abonaments de 6 entrades cada un pel cinema JCA; tres entrades dobles per assistir als concerts organitzats pels Amics de la Música de Valls i 15 invitacions dobles per assistir a la Ruta Històries i Llegendes de Valls. El sorteig es realitzarà dimecres dia 2 de maig i l'entrega de premis serà el 3 de maig a les 20.15h a les oficines de Comerç de Valls, a la plaça dels Alls número 7.

Com a novetat aquest any, Pintures Solé organitza un concurs de dibuix per infants i joves fins als 17 anys. La dinàmica del concurs és dibuixar una de les obres exposades en un dels aparadors captant com interpreten l'art els més petits i joves. Es pot fer servir qualsevol tècnica artística. Les làmines on es realitzaran els dibuixos es podran recollir gratuïtament a Pintures Solé, carrer Abat Llort 22, des del mateix dia 9 d'abril fins al 20 d'abril, data màxima per lliurar-les a les oficines de Comerç de Valls o al Centre Cívic.

Les làmines amb els dibuixos quedaran exposades al Centre Cívic del 23 al 27 d'abril, i seran visitants pel Jurat composat per representants dels artistes vallencs, de Comerç de Valls, de les regidories de Cultura i Comerç i Turisme i també de Pintures Solé. Els tres premis seran lliurats el 3 de maig a les 20.15 a les oficines de Comerç de Valls.

Els premis del concurs de dibuix són: primer premi, per gentilesa de Pintures Solé, una caixa de pintures a l'oli; segon premi, ofert per Comerç de Valls, un altaveu amb karaoke; i els dos tercers premis, gentilesa de Ditec i Llibreria Adserà, dos lots de llibres. De nou, es repartiran premis culturals entre els més petits.

Les bases del concurs de dibuix es podran trobar al Facebook de Comerç de Valls www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/ComercdeValls i s'entregaran juntament amb les làmines. No serà vàlid cap dibuix que no estigui fet a les làmines impreses expressament per al concurs.

VALLS · 9 D'ABRIL DE 2018