La Fira Castells obre el termini d'inscripcions a Valls

La Fira Castells obre el termini d'inscripcions a Valls

La Fira Castells obre el termini d'inscripcions a Valls

L’Ajuntament de Valls i la Revista Castells, organitzadors de la Fira Castells, obren el termini d’inscripcions per ocupar un estand en la vuitena edició, que, com és habitual, se celebrarà coincidint amb la Fira de Santa Úrsula. La Fira ocuparà El Pati i comptarà amb un intens programa d’activitats paral·leles, durant el cap de setmana del 19 al 21 d’octubre. Enguany posarà l’accent en el vessant de la creativitat dels diferents estands.

La Fira Castells disposarà d’una vintena d’estands, destinats a les presentacions, exposició i venda de productes vinculats als castells. Hi participen empreses, però també artesans, entitats i institucions, que, a més, programen activitats relacionades amb els productes i materials que hi presenten. La Fira és el marc ideal per presentar les novetats en roba, marxandatge, produccions audiovisuals i musicals, artesania, llibres i jocs en matèria castellera. A més, també és el referent per consultar i adquirir productes sovint descatalogats o difícils de trobar la resta de l’any als comerços convencionals. L’organització posa un accent especial en els públics familiars i castellers, i prioritzarà el vessant creatiu dels estands.

La prereserva d’espais comença dilluns 11 de juny i finalitzarà el 27 del mateix mes, mentre que la reserva definitiva, entre els sol·licitants previs, s’efectuarà el mes de juliol. La preserva cal efectuar-la enviant un correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Celebrada al quilòmetre zero casteller, la Fira s’emmarca en el Fòrum Casteller, que durant tota la setmana convocarà activitats diverses i transversals entorn la diada de Santa Úrsula com el Simposi Casteller o activitats lúdiques per a les escoles, a més de la Fira. És una activitat integrada en l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i integrat per una àmplia xarxa d’antenes, de la qual Valls és l’Antena Castellera com a seu del Museu Casteller de Catalunya, que ha finalitzat la fase de construcció de l’immoble i encara la de l’adjudicació de la museografia interior. És organitzat per les colles Joves Xiquets de Valls, Vella dels Xiquets de Valls i l’Ajuntament de Valls, i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

VALLS · 11 de JUNY DE 2018