Aquest juliol, "Tasta el carrer de la Cort"

Aquest juliol, "Tasta el carrer de la Cort"

Aquest juliol, "Tasta el carrer de la Cort"

> Campanya comercial amb actuacions musicals acompanyades de tasts de vins de la DO Tarragona

L’Associació de Botiguers del Carrer de la Cort organitza, juntament amb la Denominació d’Origen Tarragona, Comerç de Valls i la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament, una campanya que, amb el lema “Tasta el carrer de la Cort” inclou dues actuacions musicals aquest juliol, acompanyades d'uns tast de vins, i jocs infantils amb la instal·lació d'inflables a la plaça del Blat.

La primera cita serà el dijous 12 de juliol a les 19:30 hores amb l'actuació de Maria Jacobs acompanyada del bateria Gerard Masip, mentre que el divendres 20 a la mateixa hora actuarà Meritxell Estivill acompanyada per Albert Recasens al piano. Aquestes actuacions musicals tindran lloc al carrer de la Cort, al tram més proper a la plaça del Blat i es complementaran amb una degustació de vins de la DO Tarragona que els botiguers hauran regalat als seus clients amb cada compra efectuada. Aquests dies també s'instal·laran dos inflables, de 17 a 20:30 hores, i els comerços repartiran entre els seus clients els tiquets per poder accedir-hi.

La vallenca Meritxell Estivill ha estudiat Música Clàssica i Piano al Conservatori de Música del Liceu, Bel Canto, i s’introdueix activament a la Música Moderna a través d’Eòlia realitzant Masterclass amb Carme Canela. Posteriorment, continua la seva formació com a cantant amb Violetta Curry, Viv Manning i Griselda Ramón. Albert Recasens té el títol superior de música especialitzat en jazz i música moderna després d’haver estudiat a l’ESMUC, a l’Aula de jazz de Barcelona, a Músics Vendrell i a l’escola de música Pau Casals. En l’actualitat és director i professor de l’escola Músics-Escola de música de Roda de Berà i professor de l’escola Músics del Vendrell, tasca que compagina amb les actuacions en directe amb diverses formacions i com a pianista acompanyant de diferents formacions corals.

D’altra banda, avui coincidint amb la presentació de les activitats de juliol al carrer de la Cort s’han lliurat els premis del concurs de fotografia convocat pels botiguers i VisitaValls a través d'Instagram. Per a participar al concurs cada persona havia de ser seguidora dels perfils @botiguerslacortvalls i @VisitaValls a Instagram i publicar les imatges amb les etiquetes #LaCortValls #VisitaValls. La imatge que ha rebut més vots ha estat la presentada per Joana Mart, seguida de les que van captar Judit Mestres i Anton Domingo. La guanyadora s’ha endut un val de compra de 100 euros, mentre que el segon i el tercer han rebut com a premi una visita turística guiada i un lot de vins de la DO Tarragona.

VALLS · 6 de JULIOL DE 2018

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat