Sessions participatives per preparar la 8a edició del Pessebre Vivent

Sessions participatives per preparar la 8a edició del Pessebre Vivent

La 8a edició del Pessebre Vivent de Valls ja escalfa motors. L’espectacle, com ja és tradició, repassarà alguns dels principals fets que han esdevingut a la ciutat des de l’edat antiga fins a la contemporània. Aquesta nova edició, que vol tornar a instal·lar la màgia al carrer durant les festes de Nadal, ha presentat una primera novetat, es tracta de les sessions participatives.

Per primera vegada, el Centre Cívic ha organitzat diverses sessions participatives per tal d’apropar el disseny del Pessebre a la població. La voluntat d’aquestes trobades és posar sobre la taula les principals idees del projecte d’enguany i donar veu als veïns i veïnes perquè ajudin a donar-li forma i color. La seva col·laboració serà clau per muntar l’estructura final de les quatre etapes històriques del Pessebre: l’edat antiga, la mitjana, la moderna i la contemporània.

Ja s'ha celebrat la primera trobada de la que han sorgit diverses propostes que demostren inquietuds i diverses maneres de fer. Totes les idees han tingut una bona acollida per part dels membres de l’organització que, una vegada es faci l’última reunió, decidiran quines són les més aptes i viables. Les properes sessions es realitzaran els dimarts 17 i 24 de juliol de les 19 a les 20 hores a la Sala d’Actes del Centre Cívic i els organitzadors animen a tota la població de la ciutat a participar-hi.

VALLS · 11 de JULIOL DE 2018