Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Contractació dels treballs de redacció del projecte d’ampliació del Museu de Valls. La Junta de Govern ha aprovat la contractació de l’arquitecte Xavier Bustos per un import de 7.623 euros IVA inclòs per a la redacció del projecte bàsic de reforma de les plantes segona i tercera de l’edifici de la Casa de Cultura. El projecte haurà de definir la reforma interior d’aquests espais de l’immoble amb l’objectiu d’ampliar les actuals dependències del Museu de Valls.

- Contracte de lloguer de l’Oficina Municipal de Turisme. La Junta ha donat el vist-i-plau al contracte per al lloguer per 1.234 euros IVA inclòs del local situat als baixos del carrer de la Cort número 3 on s’hi traslladarà en els propers mesos l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls. Aquest edifici on està previst que s’hi ubiqui l’OMIT és conegut com la Casa del monestir de Santes Creus ja que va ser propietat del cenobi cistercenc entre els anys 1611 i 1835. La seva ubicació en ple centre de la ciutat, la proximitat amb la plaça del Blat i el Museu Casteller de Catalunya, i les dimensions de la planta baixa el fan idoni per acollir les noves dependències de l’oficina de turisme de Valls.

- Acords de col·laboració de la marca Visita Valls. La Junta de Govern ha aprovat els contractes de col·laboració de la marca turística Visita Valls amb el pilot de motocròs vallenc Edgar Solé per 300 euros i amb l’Escola de Dansa Adagi per 600 euros.

VALLS · 12 de JULIOL DE 2018