El Patis Oberts es consolida com espai de referència per infants a l'estiu amb 300 participants

El Patis Oberts es consolida com espai de referència per infants a l'estiu amb 300 participants

El projecte Patis oberts ha assolit aquest estiu un elevat èxit de participació amb més de 300 infants i entre 30 i 90 joves al dia durant els mesos de juliol i agost. Patis oberts pretén facilitar un espai d'oci per aquests grups de població de Valls, tot optimitzant els patis de l'Escola Eugeni d'Ors.

Patis oberts ha comptat amb un grup fix de petits de 7 a 10 anys, però també hi han participat joves i adolescents de 13 a 20 anys realitzant activitats totes les tardes de dilluns a dissabte. Es tracta d'un espai d'oci dinamitzat on es fan activitats especialment esportives, com futbol i bàsquet, que vol acompanyar i reforçar les actituds positives dels infants i joves, mentre treballa les que cal millorar.

Organitzat per la regidora d'Ensenyament i dinamitzat per la Fundació en Xarxa, forma part d'una de les propostes del Pla educatiu d'entorn. El desenvolupament del projecte busca l'èxit personal i educatiu de tots els infants i joves de Valls.

Patis oberts se suma a les nombroses activitats d'estiu adreçades a infants i joves organitzades per l'Ajuntament de Valls, com el Casal d'Estiu, les activitats esportives del PME, l'Estiu Actiu i el casal de Teatre, i les d'altres entitats. L'objectiu principal és comptar amb un conjunt de propostes, obertes a tothom, per contribuir a la cohesió mitjançant l'equitat, l'educació intercultural i el foment de la convivència. Es busca incidir en els entorns d'influència en infants i joves i en la igualtat d'oportunitats en la seva formació.

VALLS · 7 DE SETEMBRE DE 2018