La Colla Vella ofereix el trofeu del Concurs de Castells a la ciutat

La Colla Vella ofereix el trofeu del Concurs de Castells a la ciutat

La Colla Vella ofereix el trofeu del Concurs de Castells a la ciutat

> Recepció a l'Ajuntament de Valls als castellers

Els castellers i castelleres de la Colla Vella dels Xiquets de Valls han ofert aquest dilluns dia 8 d'octubre el trofeu de campions del Concurs de Castells de Tarragona. Una àmplia representació de castellers van participar a la recepció oficial a l'Ajuntament, en un acte que va comptar amb la participació de l'alcalde de Valls, Albert Batet, i els regidors de l'Ajuntament. Prèviament, els castellers havien ofert el trofeu a la Mare de Déu de la Candela.

A la recepció a l'Ajuntament, el cap de colla de la Vella va destacar que la victòria al Concurs "va per la ciutat, va per la colla i per tots els esforços de tants i tants anys". L'alcalde de Valls va felicitar als rosats i va destacar que "Valls, com a Km0 del món casteller se n'orgulleix de la Vella" i va recordar la importància d'haver mantingut sempre el mateix esperit ben viu al llarg dels més de 200 anys d'història de l'entitat. "Com a ciutat només us poden donar les gràcies i animar-vos a continuar amb el mateix esperit", va concloure. La comitiva de la Vella estava encapçalada a més de pel cap de colla i el president, Albert Pedret, per la canalla, que es va convertir en autèntica protagonista de la recepció a la Casa de la Vila.

> Galeria d'imatges (Flickr Visita Valls · Pere Toda i Serra)

VALLS · 9 D'OCTUBRE DE 2018

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat