Nova desfilada de Valls Viu la Moda per presentar la temporada de tardor-hivern

Nova desfilada de Valls Viu la Moda per presentar la temporada de tardor-hivern

Nova desfilada de Valls Viu la Moda per presentar la temporada de tardor-hivern

> Serà diumenge 11 de novembre al Centre Cultural Municipal

El Centre Cultural Municipal acollirà el proper diumenge 11 de novembre una nova edició de la passarel·la de moda Valls Viu la Moda. La desfilada, a les 18h, presentarà amb 21 passis les novetats d'aquesta temporada tardor hivern amb la participació de 12 establiments de la ciutat. Moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements seran alguns dels elements centrals de la festa.

Gairebé un centenar de models entre infantils, juvenils i adults prendran part a la desfilada de moda dels establiments Asimètric, Bitxets, Chic Bebè, Concrete, Cortès, Encants a Mida, Joieria Piñas, Nardo, perruqueria No et Tallis, Peuets, Pluvinet, Tomàs joiers i Trini Merceria. També hi col·labora Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada. Les presentadores de l'acte seran, un any més, les periodistes Marta Ferré i Montse Solé.

La iniciativa té el suport de les regidories de Comerç i Turisme i de Cultura de l'Ajuntament de Valls, a més del patrocini de Caixabank i Lear Corporation. També compta amb la col·laboració del setmanari El Vallenc, l’Opció, l’Escola de Dansa Adagi que cedeix el local pels assajos de la desfilada, la floristeria Bodes i Events Freixa, encarregada de la decoració, i l’agència artística Loren que aporta diversos materials per a la desfilada.

En aquesta edició, la recaptació de la venda d'entrades aniran destinats al projecte de recuperació de l'orgue de Valls. D'aquesta manera, l’organització de la Valls Viu la Moda s'afegeix a la campanya de mecenatge i apadrina un dels tubs de l'instrument.

VALLS · 30 D’OCTUBRE DE 2018