El Black Friday torna amb força al comerç de Valls

El Black Friday torna amb força al comerç de Valls

L'Obra Social "la Caixa" col·labora amb els programes de serveis socials en els àmbits d'aliments, infància i violència de gènere

> El 23 de novembre, els comerços participants oferiran descomptes, promocions i ofertes en els seus articles

> La majoria de comerços amplien el seu horari durant el Black Friday.Per tercer any consecutiu arriba aquest divendres 23 de novembre als comerços vallencs

Durant la campanya de Black Fridayn un total de 43 comerços oferiran descomptes, promocions i ofertes força interessants als seus clients a un mes vista de Nadal. La campanya de Black Friday pretén donar el tret de sortida de les compres nadalenques amb la intenció d’oferir els millors preus per incentivar el consum al comerç local i de proximitat, és per això que força comerços tindran horaris especials durant el divendres 23 de novembre: no tancant al migdia o allargant l’horari, anticipant l’apertura de la tarda o bé ampliaran la seva jornada fins les 9 del vespre. Amb aquest horari ampliat es pretén apropar el concepte d’immediatesa de compra dels articles i productes al comerç de proximitat.

Al llarg de tota la setmana ja hi ha comerços oferint descomptes i promocions. Es trobaran articles d’oferta en moda per adults, infantil i juvenil, complements, salut i bellesa, parament i decoració per la llar, papereria, alimentació, llenceria, farmàcia i parafarmàcia, joieria, merceria i oci.

Les ofertes i promocions dels diversos establiments, així com els diferents horaris s’anunciaran a les nostres xarxes socials de Facebook (www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/ComercdeValls) i Twitter (@comercdevalls).

 VALLS · 20 DE NOVEMBRE DE 2018