Comencen les obres de construcció de la futura pista de bàsquet a l'aire lliure del Fornàs

Comencen les obres de construcció de la futura pista de bàsquet a l'aire lliure del Fornàs

Actes amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018

> S'inverteixen 39.000 euros en el nou equipament que la ciutadania va votar en el passat procés de pressupostos participatius

L'Ajuntament de Valls ha iniciat les obres de construcció de la nova pista de bàsquet a la zona d'esports urbans del barri del Fornàs. Aquest dimarts dia 20 de novembre l'alcalde de Valls, Albert Batet, i la regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, han visitat les obres que comportaran una inversió de 39.000 euros per a un projecte que va ser votat per la ciutadania en el passat procés de pressupostos participatius.

La construcció de la pista de bàsquet a l'aire lliure completarà la zona d'esports urbans de Valls, junt amb l'skate parc, el parc de barres "street workout" i la pista BMX. A la vegada, es complementa amb el complex esportiu municipal del Patronat d'Esports al Fornàs format pel pavelló Xavi Tondo i Volpini, el gimnàs, les piscines coberta i d'estiu i la pista d'atletisme.

La pista de bàsquet serà d'accés lliure i s'espera que les obres, adjudicades a l'empresa Bosir, acabin a principis de l'any vinent. A més de la pista, el projecte preveu la instal·lació d'una tanca perimetral, mobiliari urbà i arbrat, en un solar que té una superfície de 2.575 metres quadrats. La nova pista se suma a les inversions realitzades des del 2014 a la zona d'esports urbans. Així, amb l'skate park, la pista BMX, l'street workout i ara la futura pista de bàsquet, s'hauran invertit 101.000 euros per fomentar la pràctica de l'esport a l'aire lliure, en especial esports urbans adreçats sobretot a infants i joves.

 

VALLS · 20 DE NOVEMBRE DE 2018