El Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

El Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

Valls celebra aquest cap de setmana el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs. Es tracta d' un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls s'hi podrà trobar una variadíssima oferta d’aus de corral vives, criades de manera casolana, arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals. A més a més, de tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. El mercat s'ubicarà en el centre de la ciutat de Valls.

Pollastres, galls dindi, capons... vius, dins les senalles i gàbies o simplement deixats anar, amb els carros que d'antic portaven els pagesos i criadors d'aviram per anar a vendre als mercats, fan del de Valls un dels mercats més tradicionals de Catalunya. Als carrers de la Cort, Jaume Huguet, i a la plaça del Pati es podrà veure una variada oferta d'articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal; a més, al carrer de la Carnisseria i a les places de l'Oli i de les Garrofes, el matí del dissabte, es farà el mercat de fruita i verdura.

El Mercat estarà obert dissabte dia 15 de desembre de les 10 del matí fins a les 9 del vespre i diumenge dia 16 de 10 del matí fins a 8 del vespre.

 

>> Descarregar programa (pdf)

 

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

 

 VALLS · 27 DE NOVEMBRE DE 2018