A la venda les entrades pel nou concert revetlla de versions de Cap d'Any a Valls

A la venda les entrades pel nou concert revetlla de versions de Cap d'Any a Valls

> Es poden adquirir a preu anticipat de 3€ a les taquilles del Teatre Principal o a través del web i telèfon de Ticketea

> La Glamour Band i 7Drock oferiran 6 hores de música al Pavelló Xavi Tondo

Les taquilles del Teatre Principal, així com els canals de venda de Ticketea (web ticketea.com i telèfon 902 044 226) ja han posat a la venda les entrades per la Nit de Cap d’Any a Valls, que amb una fórmula renovada, omplirà amb un doble concert revetlla de versions el Pavelló Municipal Xavi Tondo, al passeig Josep Tarradellas, al Fornàs.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a un preu testimonial de 3€, mentre que el preu a portes la mateixa nit serà de 5€. A més a més, a partir d’aquest dimecres 12 de desembre i fins el dissabte 5 de gener les taquilles del Principal obren en horari intensiu durant les festes nadalenques, de 12 a 14 i de 18 a 20 hores (exceptuant els dies 24, 31 i 5, en què ho faran només en horari matinal).

Dues de les formacions més solvents en les revetlles de versions faran cap a Valls la Nit de Cap d’Any. Els grups La Glamour Band i 7Drock seran els encarregats de portar sis hores de ritme i música que començaran a la 1 de la nit del dia 1 de gener i es perllongaran durant tota la matinada. La Glamour Band, amb els seus vuit músics, proposarà les versions dels anys 70, 80 i 90, els anys daurats de les discoteques, dels vinils, de les cintes de casset, dels compactes… La Glamour Band hi transportarà el públic amb el seu espectacular i explosiu directe. Potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia i bon humor.

Per la seva banda, els 7Drock presentaran un repertori encarat a un públic jove, amb les versions de temes d’ara i de sempre: des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. Rock, pop, soul, ska i tots els èxits de la música en català, són els estils principals que executa en directe aquesta banda de 10 músics, que broda un potent directe addicte i sinònim de gresca, perquè tota la pista no deixi de cantar, saltar, ballar i cridar des de principi a fi.

Ambdues formacions s’alternaran en l’escenari situat a la pista del Pavelló Xavi Tondo, el mateix espai que va acollir la Revetlla Jove per la vigília de la Candela en les darreres Festes Decennals de 2011. L’espai comptarà amb servei de bar. Les portes s’obriran a dos quarts d'una de la nit i la festa es perllongarà fins a la matinada.

>> Descarregar programa (pdf)

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Valls rebrà el Rei Baltasar per la cavalcada de Reis

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

 VALLS · 10 DE DESEMBRE DE 2018