Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals, aquest dissabte 15 al Pati

Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals, aquest dissabte 15 al Pati

> Organitzat pel servei municipal de Joventut “Valls Jove”, coincideix amb el Mercat de Nadal de Valls

> La jornada s’acompanyarà de diferents activitats artístiques i musicals que amenitzaran l’escenari del Pati

El proper dissabte 15 de desembre Valls viurà una nova jornada plena d'activitats en el marc del Mercat d'Art Jove per a potenciar els i les joves artistes i creadors locals. El mercat, que tindrà lloc al Pati i que coincideix amb el Mercat de Nadal, obrirà les portes a les 10h amb activitats al llarg de tot el dia a l'escenari i que englobarà diferents propostes musicals i artístiques.

El Mercat d'Art Jove, que enguany arriba a la seva dissetena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels joves artistes creadors del territori. El mercat comptarà en aquesta edició amb un total de 10 paradistes relacionats amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses. Aquest any, com ja es va fer l'any passat, també hi haurà un espai per a les entitats juvenils vallenques, ja sigui per a donar a conèixer les seves activitats o propostes com també per oferir treballs i manualitats als visitants.

La jornada anirà acompanyada d'un conjunt d'activitats musicals i artístiques que al llarg de tot el dia es duran a terme a l'escenari del Pati. La programació de l'escenari comptarà amb la participació i actuacions de:

- De 10 a 11h, Suite Cor i Cors Alegres (amb motiu del 50è aniversari de l'entitat).
- D'11h a 12h, actuacions de: Escola de dansa Adagi, Centre de Dansa i Comèdia Musical Infinity i Escola de ball Nou Ritme.
- De 12 a 12:30h, acte de «Valls per la Llibertat» amb l'actuació del Grup de grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
- De 12:30 a 13h, espectacle de màgia amb “Dario Proximity”
- De 13 a 13:30h, taller de swing a càrrec de Basic escola de ball
- De 13:30 a 14:30h, vermut amb DJ (a càrrec de Vermut Montseta)
- De 16:30 a 18 h, actuacions dels combos de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard
- De 18 fins a 21h. Karaoke Jove

Les persones interessades en participar del Karaoke, poden envian un correu electrònic a VallsJove (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o trucar al 977 609849 i dir el nom, l'edat i la cançó que voldran cantar. També s'hi podrà participar el mateix dia 15, sol·licitant la cançó que es vulgui cantar a l'organització.

Per altra banda, les persones que realitzin compres a les parades del mercat tindran un val de consum de vermut gratuït al punt de distribució de Vermut Montseta que hi haurà al mateix mercat.

Combos de l'Escola de Música per recollir fons per la Marató de Tv3.
Els combos de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard actuaran al llarg de la tarda (de 16:30 a 18h) a l'escenari del Pati amb la finalitat de recollir fons per la campanya d'enguany de la Marató de TV3 per la lluita contra el càncer. Amb aquesta finalitat, es comptarà amb un punt de venda de coca i xocolata desfeta que comptarà amb la col·laboració del CAU (Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela).

També al migdia l'acte que realitza cada dissabte "Valls per la Llibertat" a la plaça de l'U d'octubre es traslladarà a l'escenari del Pati, amb l'actuació del Grup de Grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Finalment, tal i com ha explicat la regidora de Joventut Bàrbara Flores, l'any 2016 es va reformular el Mercat d'Art Jove per donar resposta a les valoracions realitzades pels i les paradistes participants, així com per donar major notorietat i visibilitat al mercat. Amb aquesta finalitat, el Mercat d'Art Jove compta des de 2016 amb un conjunt de propostes i activitats per amenitzar l'espai i oferir una programació plena d'actuacions. Amb aquesta proposta el servei de joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes locals, però també incentivar i potenciar la creació artística dels joves de la ciutat i fomentar el consum cultural i artístic de la població.

 

>> Descarregar programa (pdf)

 

MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS

>> Comerç de Valls regalarà 2.000 hores d'aparcament gratuït a les zones blaves per incentivar les compres de Nadal a la ciutat

>> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls

>> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals

>> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes

>> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

>> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls

>> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls

>> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard

>> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ

 

 

VALLS · 12 DE DESEMBRE DE 2018