Comerç de Valls arrenca l'any amb la Fira de Rebaixes

Comerç de Valls arrenca l'any amb la Fira de Rebaixes

Més de 300 cavalls i més de 100 carros i cavalleries participaran en els Tres Tombs de Valls

> Un total de 44 comerços sortiran al carrer del 9 al 12 de gener en horari comercial

Arrenca l’any comercial i Comerç de Valls organitza la 37a edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. Continuem amb la fórmula de sortir davant de cada comerç des del dimecres 9 fins el dissabte 12 de gener en horari comercial. Aquells comerços que no poden sortir al carrer per motius d’espai, tindran en el seu interior les ofertes, descomptes i promocions.

Un total de 44 comerços ompliran el centre comercial a cel obert de Valls amb les millors rebaixes de temporada en moda i complements per a tota la família, salut i bellesa, parament de la llar, decoració, floristeries, papereries, botigues de joguines, fotografia i tecnologia per a que els vallencs i gent de la comarca passegin i comprin còmodament pels carrers de la nostra ciutat.Sortint a peu de carrer es pretén apropar encara més el comerç local a la ciutadania amb les facilitats que comporta comprar al comerç de proximitat: emprovar i veure el producte in situ, no haver de fer cues ni esperes per gaudir dels productes i amb un tracte professional i proper.

VALLS · 7 DE GENER DE 2019

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat