Obert el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern del Centre Cívic

Obert el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern del Centre Cívic

> En el nou programa s’inclouen un total de 52 activitats

> Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar places

El Centre Cívic ha obert aquesta setmana les inscripcions a les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 52 activitats, entre cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a diferents públics, des d'infants, adults i gent gran. Les inscripcions, obertes fins a esgotar places de les diferents activitats, es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic (C/Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 de la tarda.

El nou programa s'iniciarà la tercera setmana de gener, a partir del proper dilluns dia 14, i inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït. La programació del Centre Cívic es pot consultar des de la pàgina web de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre. La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals, en concret a l'Espai Ca Creus, a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, a l'Oficina d'Informació i Turisme, a Vallsgenera i al centre esportiu El Fornàs.

>> Accedir programa complet Centre Cívic

► Activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius.
La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes, en concret un total de 23. En aquest sentit, les activitats també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, l'element de cohesió, de dinamització i d'acció cívica d'aquest espai. A més, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població de la ciutat.

►6ª edició de la Rua Infantil de Carnaval de Valls.
Entre les activitats de la programació d'hivern destaca la 6ª edició de la Rua infantil de carnaval que tindrà lloc el divendres 1 de març a les 18h amb sortida a la plaça del Titit, amb la rebuda del rei Carnestoltes i la seva comitiva (en col·laboració amb el Grup de Teatre Principal), i finalització al Pati. L'activitat, amenitzada per la companyia de xaranga Tocabemolls, comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes (fins a 14 anys). Enguany s'ha obert convocatòria artística per a ballarins i ballarines que vulguin col·laborar com a voluntaris de la Rua Infantil, juntament amb els altres artistes que hi participen.

►Un cicle d'activitats sobre reciclatge, un curs de teatre i un espai de manualitats, novetats d'aquest trimestre.
Una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest trimestre és un curs gratuït de teatre social i de l'omprimit/da per a majors de 16 anys, de caràcter gratuït, així com un curs de gimnàstica abdominal hipopressiva. Per altra banda, Valls en Transició i l'Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, ofereix un nou cicle d'activitats sobre les cinc “R” (rebutjar, reutilitzar, reduir, reparar i reciclar), que inclou una jornada festiva de cloenda (tallers, concerts, cinefòrum i menjar popular) el dia 30 de març a la plaça del Blat.
Finalment, una altra de les novetats del següent trimestre és un nou espai de manualitats (sinergia creativa). Un espai pensat per aprendre, ensenyar i de relació social on desenvolupar la creativitat a través de diferents tècniques com el crotxet, feltre, goma eva i manualitats amb materials reciclats o similar.

La programació d'hivern del Centre Cívic ha comptat amb la col·laboració i participació del Patronat Municipal d'Esports, Vallsgenera, Punt Òmnia, la Biblioteca Carles Cardó, Xarxa de Cultura, Comerç de Valls, Cuina Rebel, Increïble Comestible Valls, Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca, Grup de Teatre Principal, Kids'n'us, el Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, Associació Porta Oberta-Salut Mental Catalunya, El Niu-espai familiar i el Consell Comarcal de l'Alt Camp.

VALLS · 10 DE GENER DE 2019