Comencen les obres de millora de serveis i asfaltatge del carrer Segrià a Nou Miramar

Comencen les obres de millora de serveis i asfaltatge del carrer Segrià a Nou Miramar

> La inversió supera els 48.000 euros

L’Ajuntament de Valls ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació total de la xarxa de pluvials del carrer Segrià situat al barri de Nou Miramar. La regidora de Via Pública i Serveis, Dolors Farré, ha visitat avui les obres d’una actuació que s’espera completar a principis de març i que comportarà una inversió de 48.521 euros IVA inclòs. El projecte contempla, a més de la reparació total de la xarxa separativa d’aigües pluvials, l’asfaltatge de la totalitat d’aquest carrer.

L’asfaltatge del carrer Segrià és una de les programades per l’Ajuntament de millora a les vies públiques. En concret, durant aquest 2019 s’asfaltaran un total de 14.000 m2 en 14 carrers de la ciutat, amb una inversió de 286.000 euros. Les principals inversions es concentren al barri de Sant Josep Obrer, on s’asfaltaran els carrers Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, així com a la zona compresa entre els carrers Balmes, Lluís Martinell, Josep M. Fabregas i Ignasi Sarró. Entre d’altres, també s’asfaltarà el carrer Alt Camp al barri de les Comarques, el carrer Pere Català i Pic, el carrer Licoristes al polígon Industrial i es repararà el ferm al carrer Creu de Cames a la Fraternal.

A aquestes actuacions cal afegir el projecte de reforma urbanística integral del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, entre les places Font de la Manxa i de la Creu, amb una inversió de 2,1 milions d’euros. També la modernització del servei públic d’enllumenat, amb una inversió de 446.000 euros a 33 carrers i places a la totalitat dels barris de la Colla Vella, Fraternal i Fornàs, al carrer de la Cort i al Pati, a la carretera del Pla -entre les places de la Creu i del Cementiri- o la renovació dels grups òptics a tot el passeig de l’Estació.

VALLS · 23 DE GENER DE 2019