Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Adjudicació del contracte de serveis de Ràdio Ciutat de Valls. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar el contracte de serveis d’elaboració i edició de podcasts per als continguts de Ràdio Ciutat de Valls a l’empresa Ràdio i Televisió de la Catalunya per 20.231 euros IVA inclòs. L’adjudicació del servei inclou la creació i manteniment de la web i l’aplicació mòbil de la ràdio municipal que emet exclusivament per internet.

- Licitació del servei d’estudi assistit. La Junta de Govern ha aprovat els plecs de clàusules del servei d’estudi assistit, un recurs de suport escolar als alumnes dels centres de primària i secundària de Valls, en el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn. Aquest servei té com a objectiu final millorar l’èxit acadèmic i prevenir l’absentisme escolar. El servei es licita per als cursos escolars del 2019-2020 i 2020-2021, per un import total de 75.504 euros IVA inclòs.

VALLS · 31 DE GENER DE 2019

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat