Un grup d'alumnes de Ginac visiten la Deixalleria de Valls

Un grup d'alumnes de Ginac visiten la Deixalleria de Valls

El passat divendres 1 de febrer, un grup d'alumnes del curs d'auxiliar de neteja realitzat a Ginac han visitat la Deixalleria de Valls. Els participants han conegut les diferents fraccions que s’hi poden dipositar així com el seu funcionament i la destinació de cada residu. La tècnica de la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls ha donat explicacions sobre la deixalleria i la importància que té la seva utilització i el fet de reciclar correctament els residus.

Les fraccions més representatives dipositades a la deixalleria de Valls per part de la ciutadania són: voluminosos, fusta, ferralla, ferralla electrònica, runa i fracció vegetal. Recordem que els residus que s'admeten són molts i ben diversos: ferralla, fustes, tèxtils, andròmines, ferralla electrònica, fluorescents, pneumàtics, bateries, dissolvents i pintures, bateries, piles, porexpan, olis de cuina usats i de cotxe, restes de poda, paper i cartró, vidre, envasos de plàstic i llaunes entre d’altres.

També, des de l’Ajuntament es promociona l'ús de la deixalleria a través d’incentius fiscals, de manera que les persones que utilitzen la deixalleria poden tenir un descompte de la taxa de residus de fins a 25 €. Per a més informació: http://www.valls.cat/deixalleria

VALLS · 5 DE FEBRER DE 2019