Finalitzen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Fornàs

Finalitzen les obres d'asfaltatge de l'aparcament del Fornàs

> La regidoria de Mobilitat ha destinat 49.000 euros per adequar aquesta zona d’estacionament amb capacitat per més d’un centenar de vehicles

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs, amb una inversió de 49.000 euros. Les obres, que es van iniciar el passat 21 de gener, estan impulsades per la regidoria de Mobilitat i han suposat l’adequació completa d’aquest solar, que era de terra.

Aquest aparcament de superfície gratuït tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 120 cotxes i 10 motos , a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats, i una bateria d’aparcament per a 8 bicicletes. En aquest sentit, s'ha asfaltat la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200 metres quadrats i que dóna servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. El projecte ha adequat els accessos que comuniquen l’aparcament amb el passeig President Tarradellas, però a més, també ha creat un nou accés des del carrer Arquitecte Vives per millorar la mobilitat a tota la zona.

Les obres també contemplen tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles. Aquests són un clar exemple que la Regidoria de Mobilitat aposta pels aparcament gratuïts de gran superfície per tal de facilitar el conjunt de la mobilitat a la ciutat.

VALLS · 5 DE FEBRER DE 2019