Ampliació dels punts de connexió i millora de la xarxa Valls Wi-fi

Ampliació dels punts de connexió i millora de la xarxa Valls Wi-fi

Valls disposa de més punts de connexió Wi-fi que a partir d'ara donaran cobertura a les zones de la plaça del Portal Nou, plaça de l'Oli, plaça 1 d'Octubre i un tram del carrer de la Cort proper a la plaça del Blat, justament on està ubicada la nova Oficina Municipal d'Informació i Turisme. Amb aquesta ampliació els ciutadans disposen d'un total de 20 punts de connexió que donen cobertura a 12 zones de la ciutat. A més, tots el punts Wi-fi s'han indicat amb noves senyals verticals.

Amb aquesta última ampliació de punts de connexió s'ha reforçat la cobertura de la zona del Barri Antic. D'aquesta manera es dóna servei gratuït de connexió a internet als carrers i places més concorregudes del barri. A part de donar un bon servei als turistes que visiten la ciutat, aquest servei gratuït també té una vessant més social, ja que ofereix l'oportunitat de connexió a aquelles persones que no es poden permetre un contracte de connexió fixe.

Per altra banda, també s'ha reforçat la xarxa Wi-fi de la ciutat per millorar-la en aspectes de seguretat i disponibilitat. A més s'ha ampliat l'ample de banda disponible en el seu conjunt, passant de 30Mb a 600Mb, amb una capacitat de més de 400 usuaris connectats de forma simultània. El volum de trànsit de dades diàries ha crescut des dels inicis de la xarxa el 2016. Durant el primer any hi havia una mitjana de 550 usuaris diaris amb 6,5 Gb de trànsit. Actualment el nombre d'usuaris és més del doble, uns 1200 usuaris diaris i gairebé el triple de volum de trànsit amb més de 16 Gb. La inversió de la Regidoria de Sistemes d'Informació i Comunicacions de l'Ajuntament de Valls en les millores de la xarxa, l'ampliació dels punts de connexió i el conjunt de la senyalització representa d'uns 5.000 €.

> Descarregar cartell

VALLS · 14 DE MARÇ DE 2019

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat