Del 25 al 31 de març de 2019, es celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM

Del 25 al 31 de març de 2019, es celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM

El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

A l’edició d’aquest any s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector. En un conjunt, aquestes iniciatives, pretenen ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees.

Destacar les novetats principals que presenta d’edició d’enguany: la primera d’elles, la incorporació d’una tercera ciutat, Valls a través de la seva entitat dinamitzadora de comerç, Comerç de Valls, que s’uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta junt amb Reus i Tarragona, les tres, ciutats amb un ampli potencial comercial i que posen en valor la bona predisposició per a fomentar i fortificar la potencialitat del territori.

Una de les altres novetats és el format d’aquesta edició del “Tot Queda a Casa”, una setmana formulada i dirigida en gran part als professionals del sector del comerç i serveis, i també, i aquesta seria la tercera novetat, al sector de la restauració. Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d'actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tan el el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran. L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15€ la sessió. Les inscripcions son a través de formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: El Tomb de Reus, La Via T de Tarragona i Comerç de Valls.

Programa d’activitats

  • Reus
    (lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4)
    Entrada gratuïta, inclou aperitiu abans de cada acte
    Abans de la primera ponència el dilluns 25 de març a les 10:30h a Reus, tindrà lloc l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a les jornades i que anirà a càrrec la Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i el Vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña.
    Dilluns, 25 de març de 2019
    • de 10:30 a 13h “Professionalització́ al sector de la restauració́” a càrrec de Jordi Jardí́
    Director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d'Èxit: Ferran Cerro
    • de 13:30 a 16h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, Regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, Diputada al Parlament de Catalunya i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de Reus.
    Dimarts, 26 de març de 2019
    • de 10 a 12h “Nous Perfils gastronòmics” a càrrec de Rosa Baró́, Dietista-Nutricionista.
    • de 13:30 A 16h “Soc Feliç̧ amb Tu. Compartir la felicitat amb els nostres clients” a càrrec de Bibiana Villa, Coach Empresarial.
    Dimecres, 27 de març de 2019
    • de 13:30 a 16h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, Director de l’Oficina de la Reforma Horària.
    Dijous, 28 de març de 2019
    • de 13:30 a 16h “Èxit a les Xarxes Socials” a càrrec de Marina Cabero, blogger i instagramer.
    Divendres, 29 de març de 2019
    • de 13:30 a 16h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”a càrrec de Modest Guinjoan, economista.
    • A les 16h cloenda a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la Presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner.
  • Tarragona
    Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte
    Dilluns, 25 de març de 2019
    • de 14 a 16h - "Com treure-li suc a les Xarxes Socials: Facebook, Instagram i Instashop" a càrrec de Jan Bardolet de Sixformedia. Lloc: Espai Turisme (C/Major, 37)
    Dimecres, 27 de març de 2019
    • de 14 a 16h - "Vull conèixer-te millor. El Client com a focus d'atenció per a la generació d'idees" a càrrec de Bibiana Villa, Coach Empresarial. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)
    Dijous, 28 de març de 2019
    • de 14 a 16h - "L' Art de fer que els teus potencials clients et trobin!" a càrrec de Maria Ardit i Anna Frixach de Quimeras. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)
  • Valls
    Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte
    Dijous, 28 de març de 2019
    • de 14h a 16h “Com trasmetre les nostres idees de forma impactant” a càrrec d’Enric Bastardas,Comunicador, Il.lusionador i Provocador, consultor i formador Màster en PNL, intel.ligència emocional. Lloc: Valls Genera (Carretera del Pla, 37 A)
    Divendres, 29 de març de 2019
    • de 20:30h a 22h “Bones pràctiques al comerç̧ per a la inclusió́, la resiliència i la sostenibilitat” a càrrec de Lluis Frago, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona. Lloc: Convent del Carme (Plaça del Carme, 3)

Diumenge 31 de 12 a 15h tindrà lloc l’acte de cloenda de la setmana del comerç amb una vermut als Jardins de la Casa Rull de Reus obert a tots els assistents, membres de les entitats i amics. L’acte serà amenitzat amb el Dj. Edu Cano i col·labora Vermuts Miró.

Enllaç al formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/Lp5UoYDAT3EvVR802

VALLS · 20 DE MARÇ DE 2019