Valls escalfa motors per la setena edició de la Marató de Sang que es celebrarà al Centre Cultural

Valls escalfa motors per la setena edició de la Marató de Sang que es celebrarà al Centre Cultural

Valls celebrarà la 35 edició de la Nit de Premis el proper 9 de juny

> Enguany les xarxes socials són les protagonistes a través del lema #sangfluencer

> La Marató se celebrarà el 8 de maig i, durant tota la jornada, s’han organitzat una sèrie d’actuacions musicals

> També s’obsequiarà als donants amb un refrigeri, entrades per al cinema i diversos productes oferts pels col·laboradors de la Marató

La setena edició de la Marató de Donació de Sang a Valls es celebrarà a Valls el proper dimecres 8 de maig de 9h a 21h. Durant la jornada, que tindrà lloc per segona vegada al Centre Cultural Municipal, s'han organitzat unes activitats lúdiques amb l'objectiu d’amenitzar la jornada. La Marató l'ha presentat aquest matí en roda de premsa el regidor de Salut, Martí Barberà, el president de l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Camp, Josep M. Manresa, i la directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona, la doctora Virginia Callao.

El lema d’aquest any és «Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer», proposa que tots ens convertim en influencers per explicar i promocionar a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o en qualsevol altre àmbit, la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia. El cartell d’activitats de la Marató de donació de sang a Valls s’ha fet amb la col·laboració de diverses entitats culturals i esportives, colles castelleres, bombers, protecció civil, associació de veïns, policia local.. .amb l’objectiu de donar a conèixer i convèncer a molts d’altres de la importància de donar sang.

Aquest any s’espera aconseguir superar les 611 donacions de l’anterior Marató celebrada a Valls l’any 2017. Els requisits per a fer donacions de sang són tenir més de 18 anys i pesar com a mínim 50 quilos. Tot i així, cal recordar que els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any i les dones, 3, sempre i quan es respecti l'interval mínim de dos mesos entre donacions.

La Marató, que es realitzarà al Centre Cultural Municipal, ha estat organitzada des del Banc de Sang i Teixits (BST) conjuntament amb l'Ajuntament de Valls i l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Camp. Cal recordar que per donar sang s'ha de portar el DNI. Per més informació cal adreçar-se a 977 636 007 de l'Ajuntament i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Descarregar cartell

>> Descarregar lema

VALLS · 17 D'ABRIL DE 2019