Comerç de Valls celebra el 40è aniversari de l'entitat omplint els carrers i places d'activitats

Comerç de Valls celebra el 40è aniversari de l'entitat omplint els carrers i places d'activitats

L’associació Comerç de Valls, abans Unió de Botiguers, es va crear l’any 1979 per un grup de comerciants de Valls. Durant aquestes quatre dècades, l´entitat ha sigut un dels motors per a l´impuls de l´economia local i un defensor del comerç de proximitat. La nostra missió és apropar el comerç a la ciutadania d´una forma atractiva i compromesa. El 40è aniversari és un projecte que neix des de la il·lusió de tots els comerciants del poble i pel poble. Volem omplir els carrers de vosaltres i celebrar-ho tots junts aquests anys d’il·lusió i esforç compartit.

Ho celebrarem a través de diverses activitats per a que puguin disfrutar des dels més grans als més petits. A més a més, com a projecte intern, hem preparat una placa composada amb el nostre logotip actual que penjarem a la façana de tots els comerços associats, com a símbol d´unió i comunitat que compartim. Per celebrar l´efemeride s´ha creat un nou logotip que ja vam presentar el passat dia 30 de març a la Farmàcia Viscasillas, i s´ha creat Instagram, on convidem a tothom a seguir-nos per les nostres xarxes.

Omplim els carrers i places d’activitats

Els propers dissabtes 4 i 18 de maig i 1 i 15 de juny diferents places de Valls s’ompliran d’activitats familiars. Així doncs, començarem el 4 de maig de 10 a 13 h amb tallers a la plaça del Blat per cuinar un esmorzar en família. Seguirem el 18 de maig de 10 a 13 h a la plaça dels quarters amb Jocs gegants. L’1 de juny ens situarem al parking de l’escorxador de 10 a 13 h amb una exhibició i taller de graffitis i acabarem aquets cicle el 15 de juny a les 11 h a la Plaça del portal nou amb Queviures, un espectacle familiar de la Cia DeParranda on posarà en valor el petit comerç de la ciutat. Totes les activitats són d’accès gratuït i especialment dirigides a les famílies que s’hi vulguin apropar. Seguidament el dissabte 6 de juliol a partir de les 12 h omplirem la plaça del Torrent del titit de música i menjar. Conjuntament amb el Gremi de Restauradors de Valls i Vermut Montseta oferirem a tots aquells que s’hi vulguin apropar tapa i vermut a un preu popular. Aquells clients que hagin fet compres durant la setmana de rebaixes als comerços associats rebran consumicions gratuïtes per bescanviar en l’acte.

Una exposició per saber d’on venim

Del 6 al 22 de setembre es podrà visitar l’exposició “40 anys de Comerç de Valls” a l’Institut d’Estudis Vallencs. Acte comisariat pels historiadors Àngel Gasol i Aida Sanchez on podrem descobrir l’origen de l´entitat i el conjunt d’activitats que s’han fet en aquests 40 anys d’existència. Conjuntament durant aquestes dates es durà a terme la Ruta de comerços centaris proposada per l’equip de la Oficina de Turisme de Valls. Més endavant s’informaran dels dies i hores en que es portarà a terme.

Ponència Txell costa, mentora i emprenadora

El 25 de setembre a les 21 h al Teatre Prinicipal de Valls rebrem a Txell Costa, mentora de més de 3 mil persones arreu del món. Dedicada a la consultoria en marketing i negocis amb la seva empresa Txell Costa Group referent dins del lideratge i l’empresa femenina reconeguda pel Parlament de Catalunya l’any 2015.

L’entitat culminarà el 28 de setembre amb un sopar reservat als socis i sòcies actuals de l’enitat.

La presidenta Carme Sendra acompanyada de la Junta de l’entitat convida a tothom a sortir al carrer, gaudir de les activitats proposades i visitar les botigues del comerç vallenc. Comerç que és viu i uneix tots els eixos de la nostra ciutat. #JoEmQuedoAValls #JoComproAValls

També han agraït a les administracions i empreses que dònen el seu suport: Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona, Lear Corporation, Cambra de Comerç de Valls, Institut d’Estudis Vallencs, Xarxa de Cultura de Valls, Gremi de Restauradors de Valls, Montano Colors, Pintures Solé, Marta Conesa, Creps and Go, Dolça Fantasia, Ardit Produccions El Vallenc, Vermut Montseta i el centenar de socis i socis actuals de Comerç de Valls.

#JoEmQuedoAValls #JoComproAValls #40ComerçValls

 VALLS · 2 DE MAIG DE 2019