Xerrada sobre tràmits i gestions per a la gent gran, en el marc del programa envelliment actiu

Xerrada sobre tràmits i gestions per a la gent gran, en el marc del programa envelliment actiu

Tràmits i gestions per a la gent gran és el títol de la xerrada que tindrà lloc els propers dies 13, 14 i 15 de maig. La xerrada es durà a terme en diferents sessions descentralitzades per zones per tal de facilitar l'assistència d'un major nombre de persones. L’activitat és gratuïta i es pot escollir anar a qualsevol de les tres xerrades. La primera es realitzarà el dilluns 13 de maig a les 17 hores a la sala d'actes del Centre Cívic Ca Creus; dimarts 14 de maig a les 16.30 hores tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i finalment, dimecres 15 de maig a les 17 hores al Local social de Picamoixons.

Les sessions aniran a càrrec dels treballadors/es socials referents de l’equip de gent gran de Serveis Socials de l’Ajuntament de Valls, es tracta de Domingo Branchat, Gemma Cabau i Núria León. A la xerrada s’informarà de vàries qüestions com per exemple dels tràmits i gestions relacionats amb la llei de dependència, els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges per a gent gran o les bonificacions en les taxes municipals, entre d’altres.

L'activitat s'inclou en el marc del Programa d'Envelliment Actiu, impulsat per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls que es desenvolupa a través del Pla d’Inclusió Social. L'objectiu del programa és promoure la millora de la qualitat de vida de la gent gran de diferents zones de la ciutat, mitjançant la participació social, fomentant el treball en xarxa i l'empoderament dels veïns.

El programa preveu diversos tallers i xerrades durant l'any, i també la realització periòdica de tallers d'estimulació cognitiva a diferents zones de la ciutat, que actualment es duen a terme setmanalment de setembre a juny a la Llar de Jubilats (zona centre), Consell Comarcal de l'Alt Camp (barris Sant Josep Obrer i La Xamora), Barri Alt Camp i al Barri de la Colla Vella.

> Descarregar cartell

VALLS · 9 DE MAIG DE 2019