El Pati tornarà a ser el punt neuràlgic de les últimes tendències de moda amb la passarel·la "Valls Viu la Moda"

El Pati tornarà a ser el punt neuràlgic de les últimes tendències de moda amb la passarel·la "Valls Viu la Moda"

> Els comerços de Valls sortiran al carrer el pròxim dissabte 18 de maig a la "Valls Viu la Moda primavera-estiu 2019" per fer un tast del que es portarà aquesta temporada

El Pati tornarà a acollir una nova edició de la "Valls Viu la Moda" amb la tradicional desfilada de moda i tendències, el pròxim dissabte 18 de maig. A més, divendres, de 5 de la tarda a 11 de la nit, les persones que s’acostin al Pati podran veure els assajos dels més de 80 models infantils, juvenils i adults que participaran a la desfilada de moda dels establiments comercials participants.

La passarel·la de moda començarà a les 9 del vespre, moment en què es presentaran amb 15 passis les novetats de la primavera i estiu 2019, amb diferents posades en escena i coreografies, i de la mà de 10 establiments del municipi: Nardo, Pluvinet, Cortés, Encants a Mida, Peuets, Piñas Joieria, Chic Bebé, Concrete i Positivo Man. En l’esdeveniment també hi col·laboren l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada i l'agència artística Loren amb la sonorització i il·luminació.

Moda infantil, moda juvenil, moda home-dona, joieria, sabateria i complements agafaran el protagonisme de la gran festa de la moda a Valls. La iniciativa, organitzada per l'equip de Valls Viu la Moda, té el suport de les regidories de Comerç i Turisme i Via Pública i Serveis de l’Ajuntament de Valls.

> Descarregar cartell

VALLS · 13 DE MAIG DE 2019