Valls estrena nou vídeo promocional de la ciutat

Valls estrena nou vídeo promocional de la ciutat

Gastronomia, patrimoni i tradició. Aquests són els pilars que la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls vol potenciar amb el vídeo promocional de la ciutat que es va presentar, dijous 14 de maig a les 6 de la tarda, a la Sala 9 en una projecció als Cinemes JCA de Valls. El vídeo també promociona elements patrimonials del municipi com els castells, l’entorn natural, la cultura, el comerç i la restauració.

L’estudi PXL Audio & Visual de Valls ha dissenyat la producció audiovisual, amb la tècnica del time-lapse i imatges aèries espectaculars de la ciutat. Amb una durada de 3 minuts mostra en imatges els racons de la ciutat i els aspectes que donen valor a la capital de l’Alt Camp, fixant-se en la tradició però també en els seus protagonistes. A més, l’estudi multimèdia s’ha encarregat de la composició i producció de la música que acompanya les imatges, una peça creada especialment per al vídeo pels germans Rull.

El nou vídeo promocional de Valls, km0 del món casteller i ciutat d'origen de l'autèntica calçotada, incideix en la diversitat d’atractius de la destinació. Aquest nou material audiovisual, coordinat per la Regidoria de Comerç i Turisme, presenta de forma dinàmica els actius de la destinació Valls i els seus protagonistes. La gastronomia, coronada pel calçot i la cultura del vi, el patrimoni històric i artístic, les tradicions, com la Festa de Sant Joan i els castells, l’entorn natural i els torrents, o el comerç de la ciutat.

L'empresa PXL Audio & Visuals, creada pels germans vallencs Àlex i Germán Rull, està especialitzada en disseny gràfic, disseny web i audiovisuals, i està ubicada a Valls, en una antiga nau industrial, un espai polivalent dedicat a la creació en el camp del disseny, els audiovisuals i la música.

VALLS · 15 DE MAIG DE 2019