L’Oficina Municipal de Turisme de Valls organitza una ruta guiada per a les participants a la 20a Trobada de Dones de l’Alt Camp

L’Oficina Municipal de Turisme de Valls organitza una ruta guiada per a les participants a la 20a Trobada de Dones de l’Alt Camp

> Un centenar de dones es troben a Valls en l’acte anual organitzat per la Federació comarcal de Dones

L’Oficina Municipal de Turisme de Valls ha participat aquest dissabte, 8 de juny, en la 20a Trobada de Dones de l’Alt Camp, que enguany s’ha celebrat a Valls.

La Federació de Dones de l’Alt Camp organitza de forma anual aquesta trobada de les entitats de dones del territori, que enguany ha comptat amb la participació de vuit associacions de la comarca (Les Pobles, el Pont d’Armentera, Bràfim, Vilabella, Nulles, Valls, la Riba i el Pla de Santa Maria) i com a convidada especial l’advocada i política catalana Joaquima Alemany, presidenta de l'associació Dones per la Llibertat i Democràcia i de l'entitat International Network of Liberal Women.

La jornada va començar a quarts d’onze del matí al Convent del Carme de Valls, on la coordinadora de l’Institut Català de les Dones al Camp de Tarragona, Lídia Bargas, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla, i la presidenta de l’Associació de Dones de Valls, Maria Rosa Llurba, van donar la benvinguda a totes les assistents. Seguidament, Joaquima Alemany va pronunciar una conferència que va acabar en un col·loqui entre les assistents. Alemany va parlar de Dones per la Llibertat i Democràcia, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la defensa de la llibertat i els drets humans de les dones, la representació igualitària entre homes i dones i la participació de la dona en tots els àmbits de la societat.

En acabar, la tècnica de l’Oficina de Turisme de Valls va oferir a totes les participants una visita guiada a diferents punts d'interès de Valls, començant per l’Església del Carme, l’Església Arxiprestal de Sant Joan Baptista i la sala de plens de l’Ajuntament. Allà, les va rebre la regidoria de Participació i Igualtat de l’Ajuntament, Núria Gavarró. Les diferents membres de les associacions de dones de la comarca de l’Alt Camp van rebre, per part de l’Oficina Municipal de Turisme, informació turística i cultural de la ciutat i el nou tríptic del Museu Casteller.

Tot seguit, es va celebrar un dinar al restaurant Masia Bou i el final de festa.

VALLS · 10 DE JUNY DE 2019