Sorteig entre la ciutadania vallenca per veure les Diades Castelleres des d'un balcó de l'Ajuntament

Sorteig entre la ciutadania vallenca per veure les Diades Castelleres des d'un balcó de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Valls, per primera vegada, obre el balcó a la ciutadania vallenca per poder veure les actuacions castelleres que es realitzin a la plaça del Blat.

L'assignació dels llocs es realitzarà a través d'un sorteig entre els vallencs i les vallenques que sol·licitin veure les diades castelleres des del balcó de l'Ajuntament, siguin majors d'edat i empadronats/des a Valls.

  Bases del sorteig      Formulari d'inscripció

Se sortejaran quatre invitacions dobles per a cadascuna de les diades castelleres de la plaça del Blat: Diada de Santa Úrsula (27 d'octubre de 2019), Diada castellera de Completes (23 de juny de 2020), Diada de Sant Joan (24 de juny de 2020), Actuació Castellera de Firagost (5 d'agost de 2020), Diada castellera del 10 de setembre (2020).

Per participar-hi cal realitzar la sol·licitud o inscripció, telemàticament a través de l'adreça https://participa.valls.cat o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament (horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de les 9.00h a les 14.00h, i dimarts i dijous de 17.00h a 19.30h).

L'assignació de les places es farà per sorteig i el guanyador/a del sorteig podrà assistir amb un acompanyant, que podrà ser major o menor d’edat.

El període de presentació de sol·licituds (presencials o telemàtiques) serà del dia 16 de setembre al 20 d'octubre de 2019.

El sorteig es realitzarà el dia 21 d'octubre a les 20.30h, a l'Ajuntament de Valls.

Més informació:

Gabinet d'Alcaldia de l'Ajuntament de Valls

Telèfon: 977636001

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.