Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot

Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot

Diumenge 8 de març Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11:30 hores al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30 hores.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, que repeteix el format del passat any d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. Com a novetat, aquesta edició permet realitzar el circuit de 5 quilòmetres caminant.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a partir del diumenge 26 de gener a través del següent enllaç www.e4dreams.com

Aquest any la Cursa del Calçot tornarà a col·laborar solidàriament amb «Fan del Lluís» aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. I comptarà de nou amb la participació de l’equip de voluntaris de la Fundació «la Caixa» que donaran suport a la logística de l’activitat.

VALLS · 22 DE GENER DE 2020