Vallsgenera acollirà una oficina de Secot de suport als emprenedors

Vallsgenera acollirà una oficina de Secot de suport als emprenedors

Vallsgenera acollirà una oficina de Secot de suport als emprenedors

L’associació Secot comptarà a partir d’enguany amb una oficina a l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera. El president de Vallsgenera, Joan Carles Solé, i el president de Secot Tarragona, Joan Veciana, han signat el conveni de col·laboració que estableix que aquesta associació podrà realitzar activitats de suport a l’emprenedoria a Valls.

Secot és una associació creada l’any 1989 pel Círculo de Empresarios amb el suport del Consell Superior de Cambres de Comerç i Acció Social Empresarial. Des d’aquesta entitat sense ànim de lucre es dóna suport a la creació i el manteniment de llocs de treball mitjançant la col·laboració de voluntaris que aporten, de manera desinteressada i gratuïta, els seus coneixements i la seva experiència directiva. L’associació té delegacions i oficines a les principals ciutats de l’estat Espanyol així com a les quatre demarcacions de Catalunya.

Mitjançant el conveni, Vallsgenera podrà derivar emprenedors i usuaris dels diferents serveis formatius i ocupacionals que s’impulsen des de Valls a Secot amb l’objectiu de reforçar les accions de suport a l’emprenedoria, entre elles els serveis d’assessorament gratuït per a l’impuls de nous projectes o la consolidació d’empreses de recent creació. D’aquesta manera, Vallsgenera acollirà una oficina comarcal de Secot amb un espai a disposició dels voluntaris d’aquesta entitat per a celebrar-hi trobades amb emprenedors sense que aquests s’hagin de desplaçar fora de Valls.

Secot compta amb gairebé 1.200 voluntaris, uns 300 a Catalunya, que participen de les activitats d’assessorament a emprenedors per al foment a la creació de noves empreses. El conveni té vigència fins a finals d’any, però neix amb la voluntat d’ampliar-lo a propers exercicis.