a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Restauració

Julià Mallol, petits detalls marquen les grans diferències

Autèntica Calçotada, Cuina Casolana i Catalana, Pizzes, Pasta, Hamburgueses, Braseria i Tapes. Preus aprox. 2,5€ esmorzar; 15€ menú diari; 25€ carta. Opcions per a celíacs, vegetarians i vegans. Accés per a minusvàlids.

K de Valls

Cuina de Calçot, Cuina italiana, Hamburgueseria, Braseria, Tapes, Entrepans, Menú infantil. Preu aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ carta.

Luga, amb tu des del 2003

Calçotada, Cuina Casolana, Menú diari, Menú infantil, Tapes. Servei de Festes i Esdeveniments. Preus aprox. 7,5€ menú diari; 15€ menú cap de setmana. Opció per a celíacs

Masia Cervelló

Extensa carta de plats de cuina catalana i internacional, en un ambient molt agradable i rústic típic de les masíes catalanes. Disposa de 3 salons adaptats per a banquets, casaments, o dinars i sopars d'empresa. Email: restaurantcervello@hotmail.com

Nou Milan

Esmorzars, Menú diari. Cuina Catalana. Preus aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5€ carta. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans. Accés per a minusvàlids.

Planeta Kasteller

Un restaurant amb més de 30 anys d'història, cuina mediterrània, cuina de Calçot, cuina italiana, hamburgueseria, braseria, tapes, entrepans, menú infantil.

Portal 22. Cuina, Copes i Terrassa

Restaurant/Bar de Copes. Cuina de Calçot, Tapes, Cuina actual i de fusió. Còctels, Combinats, Copes, Vins i Cerveses. Preus aprox. 15€ menú diari; 25€ menú cap de setmana. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans. Accés per a minusvàlids.

Red&Grey

Entrepans. Preu aprox. 5€ esmorzar.

Restaurant Casa Fèlix

Bar/Restaurant. Varietat en carta, autèntica calçotades, banquets i menús. Disposen de sales amb capacitat entre 30 i 300 persones i quatre reservats o tines privades amb capacitat fins a 16 persones. Email: hotel@felixhotel.net

Restaurant Masia Fontscaldes

El Restaurant Masia Fontscaldes, és una Masia Tradicional Catalana, on es poden assaborir els plats de la nostra cuina de sempre. Lentament, de mica en mica i de boca a boca, El Restaurant Masia Fontscaldes, s'anà situant com un dels millors 977 612 836

Torico Teruel, saber cortarlo y saber disfrutarlo

Embotits Catalans i de Teruel. Esmorzars, Carta, Carta de Vins. Serveis de Festes i Esdeveniments, Càtering. Preus aprox. 2,5€ esmorzar; 7,5€ carta.

Tres Copes

Cuina Casolana, Hamburgueseria i Tapes. Preu aprox. 2,5€ esmorzars; 7,5 menú diari; 15€ menú cap de setmana. Opció per a celíacs, vegetarians i vegans.

Ve de Gust

Entrepans i Pastes. Preus aprox. 2,5€ esmorzars. Amb opció per a celíacs, vegetarians i vegans.
<<  1 [2