El Club BTT Valls organitza la cursa de les 3 hores de resistència

El Club BTT Valls organitza la cursa de les 3 hores de resistència

L’activitat esportiva tindrà lloc el 15 de juny a partir de les 18 hores

El club BTT Valls, amb el suport de l'Ajuntament i el Patronat Municipal d'Esports i la col·laboració del Club de Ciclisme Xavi Tondo i la Secció Ciclista del CB Valls, oganitza la cursa de 3 hores de resistència BTT "Ciutat de Valls". L'activitat se celebrarà el 15 de juny a les 18 hores i serà un dels primers actes programats per la Festa Major de Sant Joan. Aquest any precisament la cursa, que en anteriors edicions se celebrava al febre, es trasllada al juny per evitar les temperatures més elevades.

240424CARTELL btt

El circuit constarà d'uns 4 km i es farà a l’esplanada annexe al passeig President Tarradellas. D’aquesta manera es mantindrà el lloc de celebració com en les dues edicions anteriors però s’han introduït modificacions ja que en alguns punts hi haurà alternatives perquè el participant pugui escollir ruta. Està destinat a tothom amb un mínim de pràctica de la BTT i l’activitat tindrà pista, circuit de BMX, zona de palets, pedres i també una baixada. Hi haurà box preparats per estacionar-hi un cotxe o bé una carpa per equip. A més, també hi haurà servei mecànic de Top Cycling, control de temps per xip i dj en directe a càrrec de Pep Sánchez.

La cursa està organitzada en diferents categories: individual masculí i femení, equip de 3 masculí, femení i mixt, equip de 2 masculí, femení i mixt, i equip de sub 18 categoria única de 2 o 3 components. Pel que fa a les inscripcions, que es poden realitzar al web www.inscripcions.cat, del 25 de març al 6 de maig, tenen un cost de 19 euros pels participants federats i 24 euros els no federats. Per altra banda, del 7 de maig al 3 de juny, el preu és de 24 euros per les persones federades i 29 euros per les no federades. Per a més informació es pot consultar la web del club btt-valls.com on hi consta la normativa i per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

240424BTT

VALLS · 24 D’ABRIL DE 2024