Calendari d'Events

Divendres Sant

iconfinder calendar 115762Divendres, 29. Març 2024
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762
  • A les 9 hores des del santuari de la Mare de Déu del Lledó, viacrucis interparroquial, amb el grup d’Armats i presidit per la imatge del Sant Crist de Sant Francesc. Seguidament, des de l’església de Sant Joan, retorn de la imatge del Sant Crist al santuari de la Mare de Déu del Lledó, portat per les dones de la germandat i acompanyat pels Armats. Organitza: Germandat de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist.
  • A les 17:30 hores des de l’Església del Carme fins a la de Sant Joan, sortida dels Armats i Centurions i pujada dels misteris. Organitza: Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls.
  • A les 18:30 hores al Pati, exhibició dels Armats. De les 19 a les 22 hores a la plaça del Blat i Església de Sant Joan, canvi de guàrdia dels centurions que custodien el misteri del Sant Sepulcre i dels armats que custodien la imatge del sant Crist.
  • A les 22 hores des de l’Església de Sant Joan, processó del Sant Enterrament. El consistori veu la processó des de davant la porta de l’Ajuntament i s’incorpora al final. Cal confirmar assistència a alcaldia abans del proper dimarts.