El Patronat Municipal d'Esports organitza una jornada de formació en fitnes aquàtic

El Patronat Municipal d'Esports organitza una jornada de formació en fitnes aquàtic

> La jornada anirà a càrrec del professor Toni Saborit i va adreçada a estudiants i professionals de l'àmbit de l'esport

El Patronat Municipal d'Esports de Valls organitza una jornada formativa sobre fitness aquàtic que tindrà lloc el proper dilluns 4 de setembre. L'objectiu de la formació és capacitar al personal tècnic perquè ofereixi més varietat d'exercicis i idees a les seves sessions aquàtiques tan en piscina poc profunda com en piscina profunda. Així com conèixer noves estructures, classes i tendències del fitness aquàtic i poder crear i desenvolupar coreografies per a tot tipus d’usuari, utilitzant diferents ritmes, músiques i moviments.

Aquesta formació, amb una durada de 8 hores, anirà a càrrec de Toni Saborit i va dirigida a Llicenciats/des en EF, Llicenciats/graduats o estudiants en CAFiE i professionals inscrits al ROPEC. La jornada té un cost de 100 € que inclou la formació, la documentació, el dinar i el certificat d'assistència de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

La jornada alternarà la part teòrica amb la pràctica i començarà amb el coneixement de les bases del fitness aquàtic, les diferents estratègies a l’hora de desenvolupar una sessió atenent a l’objectiu i el perfil de les persones que participen i com cercar la millor música com element de suport i motivacional per anar a la posada en pràctica a la piscina poc profunda.

A la tarda es re-emprendrà la formació amb més recursos que ofereix el fitness aquàtic com l’entrenament aquàtic d’alta intensitat, el corss training... Així com també nous recursos i idees amb els diferents materials dels que es disposa i com adaptar-ho a les característiques de les persones. Tota aquesta part es desenvoluparà a la piscina profunda.

Toni Saborit

Saborit, és coordinador i responsable de la formació tècnica en aquafitness i entrenador personal dels Centres fitness DIR. Barcelona. Cicle formatiu de grau superior d’activitats físiques i esportives aplicades a l’àmbit del fitness i la salut, tutor i professor especialista Acuàtic en els cicles formatius del mòdul de condicionament físic aquàtic i hidrocinèsia. Ha estat coordinador y formador d’AQUANEF a ANEF de Barcelona (Associació nacional d’entrenadors de fitness), Màster trainer de la plataforma formativa internacional Nexus fitness i cocreador de productes formatius com: aquaRitmes, aquaHIT, aquaIntense, aquafit pilates. També és presenter i formador nacional i internacional d’aquafitness a Manresa, Coimbra, Lisboa, Tallin, Minsk, Gènova, Sicília, Oporto i Barcelona entre altres ciutats.

Per a més informació i inscripcions a: www.pmevalls.cat