El Comerç de Valls dona la benvinguda a la campanya de nadal i reis amb diferents propostes de dinamització a tota la ciutat

El Comerç de Valls dona la benvinguda a la campanya de nadal i reis amb diferents propostes de dinamització a tota la ciutat

Ajuntament, Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls sumen esforços amb diferents iniciatives per dinamitzar el comerç de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. D’aquesta manera, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Valls ha engegat aquest mes de desembre una nova proposta destinada a embellir i vestir la ciutat de Nadal amb el propòsit de millorar l’experiència de compra. En concret es distribuiran un centenar de tòtems il·lustrats amb elements de Nadal entre els principals eixos comercials, es decoraran quatre locals comercials buits del carrer de la Cort i s’instal·laran més d’un centenar de banderoles a diversos punts de la ciutat i entrades de Valls, en una iniciativa que vol fomentar el comerç de proximitat amb lemes com «si estimes Valls, compra a Valls».

231205Comer

D’altra banda, la Cambra de Comerç i la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament, posen en marxa una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal 2023-2024, a fi de fomentar i promoure el teixit econòmic i comercial de Valls. El jurat, compost enguany per membres del Grup d’Artistes Nadalencs, triarà els tres establiments guanyadors, escollits segons criteris d’ originalitat, impacte visual, qualitat artística, disseny, utilització de materials reciclats, il·luminació, adequació a la temàtica de les Festes Nadalenques i valoració general. El 8 de gener es faran públic els comerços guanyadors.

Finalment, la Unió de Botiguers realitza enguany, el sorteig d’una macrocistella amb productes dels comerços vallencs, amb l’objectiu també de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat. Aquesta cistella, que estarà exposada a l’aparador dels baixos de Ca Lleonart, a la plaça dels Alls, està valorada per un import d’uns 2.500 euros i està composta per vals de compra, una PlayStation 5 i entrades pel Museu Casteller.

Els establiments participants disposaran d’unes butlletes que entregaran als seus clients quan facin una compra entre l’11 de desembre i el 5 de gener abans de les 13 hores, que és quan es realitzarà el sorteig. Les butlletes han d’anar segellades per l’establiment i amb el tiquet de compra grapat. El client omplirà la butlleta amb les seves dades i el dipositarà a una urna que estarà ubicada a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls. La persona guanyadora de la macrocistella podrà utilitzar els vals de compra a cada establiment en el període posterior a Nadal, entre el 8 de gener i el 30 d’abril de 2024. 

 

VALLS · 5 DE DESEMBRE DE 2023