Entitats i Ajuntament comencen els preparatius pel Parc de Nadal de Valls

Entitats i Ajuntament comencen els preparatius pel Parc de Nadal de Valls

Entitats i Ajuntament comencen els preparatius pel Parc de Nadal de Valls

La nova edició del Parc de Nadal de Valls, que tindrà lloc en la seva forma completa els dies 2, 3 i 4 de gener, ha començat aquesta setmana els preparatius amb una primera trobada informativa entre l'Ajuntament i les entitats i associacions que van participar-hi l'edició anterior i aquelles interessades en fer-ho aquest any per primera vegada. La trobada va servir per posar en comú alguns aspectes organitzatius a partir de les valoracions dels participants el Nadal passat. També es va plantejar una proposta de participació i el calendari de treball, que comptarà una altra vegada amb sessions formatives, seguiment i suport als monitors i agents participants.

La proposta per enguany manté l'estructura reformulada el gener passat, tant pel que fa a l'espai com als materials, on els reutilitzables tornaran a ser els protagonistes dels tallers. Enguany però, un eix temàtic englobarà el conjunt de les activitats proposades, dotant d'un discurs concret el conjunt del Parc de Nadal.

Un cop desenvolupada aquesta primera sessió informativa les entitats i associacions podran presentar els seus projectes fins el 12 de novembre i els respectius prototips abans del 26 de novembre. De cara al desembre s'intensificaran els treballs amb el tram final de preparatius, moment en què es realitzarà una nova recollida de material reutilitzable en diferents àmbits de la ciutat.

En la primera reunió hi han participat un total de 15 entitats, a més dels serveis tècnics de la Regidoria de Cultura.

23 de setembre de 2016