Valls acollirà 350 esportistes durant els Campionats de Catalunya de Tennis Taula

Valls acollirà 350 esportistes durant els Campionats de Catalunya de Tennis Taula

Valls acollirà 350 esportistes durant els Campionats de Catalunya de Tennis Taula

La ciutat de Valls acollirà la segona edició dels Campionats de Catalunya de Tennis de Taula on està previst que participin uns 350 joves esportistes de prop de 50 clubs d'arreu de Catalunya.

Els campionats es celebraran entre el dissabte 8 d'abril i el dijous dia 13. La presentació d'aquest esdeveniment esportiu l'ha fet avui, al pavelló Joana Ballart, Eduard Gonzàlez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls, Joan Plana, representant territorial de l'Esport, Joan Carles Virgili, president del Club Ganxets de Reus, representants de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Manel Odina, president del Consell Esportiu de l'Alt Camp i representants de l'empresa patrocinadora Sorea.

Aquest és el primer cop que la Federació unifica tots els campionats en una sola seu. D'aquesta manera enguany, com a novetat, s'han ampliat el nombre de categories que participaran a les competicions. Les categories que es disputaran als campionats seran les següents: benjamí, aleví, infantil. Juvenil i sub21. Totes aquestes categories es divideixen en masculina i femenina individual i masculina i femenina en equips.

Està previst que dissabte i diumenge es disputi el campionat en categoria benjamí, dilluns i dimarts el campionat en categoria aleví i juvenils, i dimecres i dijous el campionat en categoria infantil i sub21.

Pel campionat també està previst instal·lar terra tècnic a tot el pavelló de color vermell-granatós, terra que s'instal·larà pels jocs del Mediterrani 2018.