Valls celebra el 9è Concurs de decoració floral al Barri Antic

Valls celebra el 9è Concurs de decoració floral al Barri Antic

> Els balcons, finestres, façanes, carrers i aparadors restaran decorats fins al dia 11 de juny.

> Ja es poden fer les inscripcions que són gratuïtes a l' Oficina d'Atenció al Ciutadà.

L'Ajuntament de Valls, des de la regidoria de Comerç i Turisme, convoca el 9è Concurs de decoració floral, en el marc de la campanya 'El Barri en flor'. L'objectiu del concurs és aconseguir la implicació dels residents, comerços i establiments en la millora i embelliment de les vies públiques. El tema gira al voltant de la presència de plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles de de la via pública.

Els balcons, finestres, façanes, carrers i aparadors restaran decorats almenys des del dia 22 de maig al dia 11 de juny. El jurat estarà format per representants de l'Ajuntament de Vals, Comerç de Valls, l'Associació de Veïns del Barri Antic i dues persones de reconegut prestigi en el camp artístic. Aquest valorarà aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, la utilització d'elements decoratius, l'ús de material reciclat, l'originalitat i el disseny de la composició.

La inscripció en el concurs és gratuïta i es realitzarà a les dependències de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (plaça del Blat 1, baixos de l'Ajuntament). El període d'inscripció va començar el passat 18 d'abril i durarà fins al 3 de maig. Un cop elaborada la inscripció els participants disposaran d'un distintiu que hauran d'instal·lar al balcó, finestra, façana o aparador concursant, de manera que sigui visible des de l'exterior.

Els premis per als participants individuals es divideix en dues categories: balcó, finestra verda i balco, finestra creativa. Per a cadascuna d'aquestes categories es donarà un primer premi de 250 euros, un segon de 150 euros i un tercer premi de 100 euros. Pels establiments comercials i de restauració es donarà un primer premi de 250 euros, un segon de 150 euros, i un tercer de 100 euros. També es donarà un premi especial a l'ús de material reciclat per un import de 100 euros. Pel que fa al premi a la comunitat de veïns o façana aquest serà de 200 euros i al premi al millor carrer o col·lectiu associat serà de 300 euros.

La participació és oberta a tots els veïns i veïnes residents al Barri Antic de Valls entenent aquest com l'àmbit urbà que es troba situat a l'interior del tomb de muralles, així com els establiments comercials, de restauració i empreses. En el cas de participants en l'apartat 'façana o comunitat de veïns' que siguin propietaris de tot l'edifici només podran participar en una de les categories. En aquelles decoracions que creuïn diverses balconades o cobreixin part de la calçada s'ha de tenir en compte que han d'estar a més de quatre metres d'alçada.

Per disposar de més informació cal dirigir-se a les dependències de la Regidoria de Comerç i Turisme (situada a la Muralla de Sant Antoni núm. 8) de dilluns a divendres de 9h a 11h. Mitjançant e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977 636 013.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat