'Els tres aniversaris' arriben dissabte al Principal en coproducció amb els Teatres de Valls

'Els tres aniversaris' arriben dissabte al Principal en coproducció amb els Teatres de Valls

'Els tres aniversaris' arriben dissabte al Principal en coproducció amb els Teatres de Valls

> Tres consistoris del Camp de Tarragona uneixen forces per promoure una producció de qualitat que portarà el segell camptarragoní fora del territori.

El Teatre Principal de Valls acollirà el proper 29 d'abril a les 21h la representació de la nova producció de la Sala Trono 'Els tres aniversaris' que compta amb les interpretacions de Rosa Boladeras, Joan Negrié, Carlota Olcina, Victòria Pagès, Maria Rodríguez i Albert Triola. El muntatge és una coproducció dels ajuntaments de Tarragona, Reus i Valls i compta amb la col·laboració del teatre de Salt i la sala Villaroel de Barcelona. L'obra també es representarà al Metropol de Tarragona el 28 d'abril, al Bartrina de Reus el 30 d'abril i del 5 de maig a l'11 de juny a la Villaroel de Barcelona.

'Els tres aniversaris', de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldrof, és un retrat contemporani i amb tocs de complicitat d'una generació que, tot i tenir les millors eines per aconseguir la felicitat, es troba insatisfeta. La traducció de l'obra original l'ha fet Joan Negrié, que s'emmiralla en 'Les tres germanes' de Txékhov.

L'Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però l’Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, ja embarassada.Les seves germanes tampoc contribueixen al fet que s’estengui l’alegria: Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i coqueteja amb Georg, l’únic amic casat d’Andrei. L’Olga és l’única dels quatre que té ingressos i ha de finançar a tota la família. L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada. La festa d’aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d’un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de treball i perspectives, i la solidaritat entre les germanes es posa a prova.

Entrades a la venda a les taquilles del Teatre Principal (dimecres no festius: 18 a 21 h, divendres no festius: 12 a 13.30 h i dies de funció: una hora abans en el teatre corresponent), al telèfon 902 044 226 (dilluns a dijous: 9.30 a 14.30 h i 16 a 18.30 h, i divendres: 9 a 15 h) o a l'enllaç web: www.ticketea.com/entradas-teatro-els-tres-aniversaris.