Vallsjove promou la participació per a realitzar la diagnosi del nou Pla Local de Joventut

Vallsjove promou la participació per a realitzar la diagnosi del nou Pla Local de Joventut

> Ho fa a través d'una enquesta adreçada a joves d'entre 16 i 34 anys que es podrà realitzar fins al proper 29 de maig.

Vallsjove ha obert el procés participatiu de l' Enquesta Jove, una inciativa adreçada a joves d'entre 16 i 34 anys que servirà per a realitzar la diagnosi del nou Pla Local de Joventut (2017-2020). L'enquesta, que també l'estan realitzant els alumnes dels instituts de Valls, es podrà complimentar fins al proper 29 de maig a través de la pàgina web www.vallsjove.cat.

A més a més, entre els i les participants es realitzarà un sorteig amb premis com dues entrades al Festiuet, una 'sortida jove' a Portaventura, dues entrades al Pessebre Vivent, dues entrades als Teatre de Valls i dos abonamnet de 10 entrades pel Patronat d'Esports i un abonament d'estiu a les instal·lacions esportives del Fornàs.

El Pla Local de Joventut està previst ser aprovat el ple de setembre i és el document que marca les línies de treball en l'àmbit de les polítiques de joventut dels propers 4 anys a Valls. L'enquesta serveix com a diagnosi del Pla Local de Joventut (perfil dels joves de la ciutat, preferències, etc), a partir de la qual, i segons resultats, s'orientaran les prioritats d'actuació del mateix.

El Pla Local de Joventut de Valls (2017-2020) es configura com un document clau per al desplegament de les polítiques de joventut locals durant el període d'aplicació, ja que és fruit d'una anàlisi de la realitat i d'un plantejament estratègic de les necessitats i prioritats a treballar, per tal de millorar i facilitar la construcció del projecte de vida dels joves de la ciutat.

Des del servei de Joventut, animen a tots els joves de la ciutat a participar de l'enquesta, els resultats de la qual es faran públics més endavant en unes jornades de participació adreçada als joves.