El Casal d'Estiu de Valls encara la recta final amb èxit d'activitats

El Casal d'Estiu de Valls encara la recta final amb èxit d'activitats

El Casal d'Estiu de Valls encara la recta final amb èxit d'activitats

El Casal d'Estiu de Valls arriba a la última setmana amb un èxit d'activitats i participants. En les cinc setmanes del Casal que s'està celebrant a l'escola de la Candela, hi han pres part 372 inscrits. El regidor d'Ensenyament, Martí Barberà, ha visitat aquest dilluns dia 24 el casal i ha agraït el treball de l'Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, entitat responsable de les nombroses activitats que s'hi estan desenvolupant.

Així, s'han realitzat tallers de manualitats, música, dansa o de cuina, aquesta última una de les novetats d'enguany. A més, els infants han pogut prendre part en jocs gegants, de pistes o d'aigua, a més de sortides a la piscina o visites al campanar, al mercat, el Barri Antic i entitats diverses de la ciutat. El Casal ha tingut com a fil conductor l'espai i els més petits s'han convertit aquests dies en astronautes, en un viatge que els ha portat a un planeta diferent cada setmana.

Un dels objectius del casal d'enguany ha estat el de reforçar el seu paper com espai educatiu en el lleure on els més petits han pogut aprendre valors com els de la pau, la diversitat, la natura, la salut o el compromís. El regidor Martí Barberà ha recalcat el paper que tenen les activitats d'estiu a Valls, tan les que organitzen les entitats com els diferents departaments municipals, per fer de l'estiu un espai d'oci, d'aprenentatge i de convivència entre nens i nenes. A més, ha recordat que s'està treballant per fer possible que el conjunt de les activitats infantils que es realitzen a Valls durant l'estiu siguin inclusives i que totes les famílies tinguin l'oportunitat que els seus fills hi participin.

24 de juliol de 2017