El Pacte Camp de Valls organitza una reunió amb empresaris de l'àmbit de l'automoció

El Pacte Camp de Valls organitza una reunió amb empresaris de l'àmbit de l'automoció

El Pacte Camp de Valls va organitzar, el passat dimarts 5 de setembre, una reunió amb empreses representants del sector estratègic de l'automoció amb l'objectiu de tractar els principals temes que preocupen a aquesta activitat tan present al nostre territori. En aquesta trobada han participat 5 empreses de Valls per exposar i compartir les necessitats i reptes de futur que tenen en aquest moment en àmbits com l'energia, les telecomunicacions, els serveis en els polígons industrials i la formació tècnica dels treballadors.

La reunió també ha ajudat a trobar sinergies entre els empresaris que podrien coincidir en una estratègia conjunta per negociar plegats qüestions rellevants com el preu i la qualitat de l’energia, la millora de l'oferta de formació complementària dels titulats universitaris en enginyeria industrial, electrònica, telecomunicacions i qualitat, i la millora de l'urbanisme i dels serveis del polígon industrial de Valls.

A la reunió hi han participat el president de Vallsgenera i regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, i els membres de l'equip del Pacte Camp de Valls. I per part de les empreses, han participat a la trobada TestCat Valls SL, AltCam Automotive SL, FRP Valls Faset SL, Fulemm TGN SL i Lear Corporation.

  7 de setembre de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat