Aprovació del projecte d'ampliació del pati de l'Enxaneta

Aprovació del projecte d'ampliació del pati de l'Enxaneta

La Junta de Govern ha donat llum verda de manera definitiva al projecte d’ampliació del pati de l’Escola Enxaneta de Valls que suposarà una inversió de 65.359 euros IVA inclòs. L’ampliació s’efectuarà en l’àmbit comprès entre l’actual pati del centre educatiu i el torrent del Catllar i permetrà crear un nou espai d’esbarjo per als alumnes, reservat en especial per als infants més petits de 3 a 5 anys.

Altres acords de la Junta de Govern

- Es destinaran 30.000 euros més al projecte de les voreres de la carretera del Pla. La Junta ha aprovat donar audiència a l’empresa adjudicatària de les obres d’ampliació i millora de les voreres de l’entrada a Valls per la carretera del Pla per la memòria de les modificacions introduïdes al projecte. En concret, l’Ajuntament ha ampliat en 30.128 euros IVA inclòs el projecte que s’havia adjudicat a l’empresa Bosir SA per 131.000 euros IVA inclòs. Ha estat necessari ampliar el projecte després de comprovar, amb la retirada del panot al començament de les obres, que la capa de formigó existent que sustentava les voreres tenia molt poc gruix i no es podria aprofitar com s’havia previst inicialment. Per aquest motiu, s’ha estimat la necessitat de retirar aquest antic formigó i fer una base totalment nova. Ara, un cop superat el tràmit d’audiència a l’empresa, es podrà procedir a la represa de les obres.

- Resolució del contracte de les obres de millora de la vorera de la carretera de Barcelona. La Junta ha aprovat resoldre i liquidar el contracte de millora de les voreres de l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona. L’empresa adjudicatària. Top Proyectos y Contratas SL, no ha presentat el pla de seguretat ni el pla de treballs en els terminis establerts i tampoc va comparèixer a l’acta de comprovació del replanteig. Per aquest motiu, s’ha acordat liquidar el contracte i, d’acord amb la normativa que estableix els supòsits per incompliment del contractista, s’ha aprovat també declarar la prohibició de contractar aquesta empresa per un període de 3 anys per part de l’Ajuntament. A la vegada, la Junta ha aprovat l’inici de nou de la licitació pública de les obres que suposaran una inversió de 74.961 euros IVA inclòs.

- Aprovació de les bases del concurs de relats breus de Sant Jordi. La Junta de Govern va aprovar, a proposta de la regidoria de Joventut i Acció Cívica, les bases del concurs de relats breus de Sant Jordi adreçat a joves. En concret, hi poden participar, en les diferents categories, els alumnes escolaritzats als centres de secundària de Valls (categoria grup A), els joves de 16 a 25 anys residents al Camp de Tarragona (grup B) i els joves de 25 a 35 anys residents al Camp de Tarragona (grup C). La temàtica dels relats és lliure i les obres han de ser inèdites i escrites en català. No s’exigeix una extensió mínima, però sí una màxima de 3.000 paraules. El termini per presentar les sol·licituds es fixarà quan s’aprovi la convocatòria del concurs.

 

  16 d'octubre de 2017