Arriba a Valls el Black Friday

Arriba a Valls el Black Friday

Arriba a Valls el Black Friday

> Durant els dies 24 i 25 de novembre, els comerços participants oferiran descomptes, promocions i ofertes en els seus articles

> En la seva segona edició, el Black Friday torna amb força

Arriba als comerços vallencs una nova edició del Black Friday. El dies 24 i 25 de novembre en horari comercial, una cinquantena d’establiments participen en aquesta segona edició oferint descomptes, promocions i ofertes molt interessants als seus clients a un mes vista de Nadal.

Amb aquesta campanya Comerç de Valls pretenem donar el tret de sortida a les compres nadalenques amb la intenció d’oferir els millors preus i incentivar el consum al comerç local i de proximitat, en una campanya que cada vegada més s’està imposant en el comerç i el consum.

Es trobaran articles en oferta en moda per adults, infantil i juvenil, complements, salut i bellesa, parament i decoració per la llar, papereria, alimentació, llenceria, farmàcia i parafarmàcia, joieria, merceria i oci.

Les ofertes i promocions dels diversos establiments s’anunciaran a les nostres xarxes socials de Facebook (www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/ComercdeValls) i Twitter (@comercdevalls)

 21 de novembre de 2017