Promo3: entrades a només 3 euros als Teatres de Valls per aturats

Promo3: entrades a només 3 euros als Teatres de Valls per aturats

Promo3: entrades a només 3 euros als Teatres de Valls per aturats

> L’Ajuntament de Valls incorpora l’acció Promo3 que posa a disposició la programació cultural a aquest sector de població en situació de vulnerabilitat

> La voluntat municipal és fer els espectacles més accessibles per a les persones en risc d’exclusió

L'Ajuntament de Valls ha presentat l’acció Promo3, una iniciativa sociocultural que vol facilitar l'accés a la cultura a les persones en situació d’atur, un dels sectors de la societat més vulnerables. Aquesta acció permetrà que la programació organitzada per la Xarxa de Cultura els ofereixi a partir de la propera temporada entrades dels Teatres de Valls a només 3 euros.

El consistori vallenc incrementa la línia d’acció cultural adreçada a les persones en risc d’exclusió social amb la Promo3, acció que millora notablement el preu reduït de les entrades, assimilat fins ara al dels Carnets Amics dels Teatres. D’aquesta manera, set dels espectacles professionals de la propera temporada estable del 2018, que s’anunciarà el proper dimecres 24 de gener, comptaran amb entrades a 3 euros per a les persones que aportin el certificat de situació d’atur vigent. Inclou muntatges en els dos teatres de la localitat, el Teatre Principal i el Centre Cultural Municipal.

Entre els set espectacles que formaran part de Promo3 figuren els inclosos en l’abonament dels Teatres de Valls, tots de primer nivell:  el darrer de la companyia T de Teatre que arriba als 25 anys de trajectòria, la nova producció ‘Frankenstein’ del Teatre Nacional de Catalunya liderada per Joel Joan, Àngel Llàcer i Lluís Marco, i també ‘Moby Dick’ protagonitzada per Josep Maria Pou.

La nova proposta es suma al programa Apropa Cultura, al qual l’Ajuntament de Valls també s’ha adherit en aquesta nova temporada. Apropa Cultura està adreçat als centres socials i associacions que treballen amb persones en risc d’exclusió social, mentre que la iniciativa Promo3 que ara s’engega està enfocada a usuaris individualitzats. Les entrades de la Promo3 es posaran a la venda al mateix temps que les localitats amb tarifa general.

 

VALLS · 17 DE GENER DE 2018