Xerrada de salut en el marc del programa Envelliment actiu promogut per la Regidoria de Benestar Social

Xerrada de salut en el marc del programa Envelliment actiu promogut per la Regidoria de Benestar Social

Els dies 22 i 30 d'octubre tindrà lloc la xerrada 'El bon ús dels medicaments', l'activitat es durà a terme amb dues sessions, una de matí i l'altra de tarda per afavorir la participació de la gent gran. L’activitat és gratuïta i es pot escollir anar a qualsevol de les dues xerrades, la primera tindrà lloc dilluns 22 d'octubre a les 17h a la sala d'actes de Centre Cívic, i la segona serà el dimarts 30 d'octubre a les 10h la sala d'actes de Casa Caritat. La xerrada anirà a càrrec de professionals sanitaris del CAP Valls Urbà, concretament per la doctora Brizzola Andreini i els doctors Rodríguez Ariza i León Castro.

L'acte està organitzat per la regidoria de Benestar Social juntament amb el CAP Valls Urbà. L'activitat s'inclou en el marc del Programa d'Envelliment Actiu, impulsat per la regidoria de Benestar Social que es desenvolupa a través del Pla d’Inclusió Social. L'objectiu del programa és promoure la millora de la qualitat de vida de la gent gran de diferents zones de la ciutat, mitjançant la participació social, fomentant el treball en xarxa i l'empoderament dels veïns.

El programa preveu diversos tallers i xerrades durant l'any, i la realització periòdica de tallers d'estimulació cognitiva a diferents zones de la ciutat, que actualment es duen a terme setmanalment de setembre a juny a la Llar de Jubilats (zona centre), Consell Comarcal (barris Sant Josep Obrer-La Xamora), Barri Alt Camp i al Barri de la Colla Vella.

VALLS · 18 D'OCTUBRE DE 2018