Centre cívic

(clica sobre la imatge per a descarregar-te el programa)

 

El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació d'hivern

> El nou programa del Centre Cívic proposa un total de 37 activitats

> El període d'inscripcions s'obrirà el proper dilluns 8 de gener a l'Espai Ca Creus i restarà obert fins a esgotar places

> El Centre Cívic clou el 2017 amb més de 4.500 usuaris/es

El Centre Cívic obrirà el proper dilluns 8 de gener les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 37 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d'infants fins a gent gran. Les inscripcions es podran realitzar a l'Espai Ca Creus (C/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda.

Per altra banda, el Centre Cívic consolida l'èxit de públic i d'assistència al llarg de l'any 2017, en les diferents propostes realitzades ja que més de 4.500 usuaris han participat en alguna de les activitats programades al llarg de l'any.

El nou programa d'activitats del Centre Cívic s'iniciarà la tercera setmana de gener (a partir del dia 15). La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

La programació del Centre Cívic es podrà consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament de Valls, des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre (valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic). La ciutadania que ho desitgi trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: edifici de Ca Creus (Centre Cívic), Ajuntament (OAC), Oficina d'Informació i Turisme, VallsGenera i centre esportiu El Fornàs.

Enllaç a la notícia

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat