Valls celebrarà, durant aquest abril, diferents campionats de tennis de taula

Valls celebrarà, durant aquest abril, diferents campionats de tennis de taula

>En total participaran en aquests esdeveniments esportius més de 800 persones

La ciutat de Valls acollirà diferents campionats de tennis de taula, concretament es disputaran el Campionat d’Espanya en edat escolar (del 14 al 17 d’abril); el Campionat de Catalunya de joves (del 9 al 14 d’abril), i el Top català absolut, adaptat i veterans (15 d’abril). En total està previst que hi participin uns 800 esportistes de diferents equips d'arreu de Catalunya i Espanya. Les competicions tindran lloc al Pavelló Joana Ballart i també a la pista del Vilar.

La presentació d'aquest esdeveniment esportiu l'ha fet avui, al pavelló Joana Ballart, Enric Garcia, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Valls; Agustí Masip, president de la Federació Catalana de Tennis de Taula; Gàlia Dvorak, representant de la Federació Espanyola de Tennis de Taula, i Joan Carles Virgili, president del Club Tennis Taula Ganxets.

Aquest campionat està organitzat per l’Ajuntament i el Patronat d’Esports de Valls, la Federació espanyola de Tennis de Taula, la Federació Catalana de Tennis de Taula, el Club Ganxets de Reus i el Consell Esportiu Alt Camp. A més, Agbar patrocina l’esdeveniment esportiu.

220404CARTELL tennistaula

 

VALLS · 4 D’ABRIL DE 2022